Om mig

Jag är en 26 år ung kvinna med två barn och en man. Förutom mitt intresse för sociologi och psykologi (vilket kommer landa i en psykologexamen om några år) så brinner jag för jämställdhet, främst inom familjeområdet. Dessutom gillar jag film, spel, böcker, TV-serier, teknik, matlagning och mycket annat. Bloggen handlar om allt detta och lite mer

Jag startade Föräldrapodden som är en podradio vars mål är att ta upp frågor som berör föräldraskap och bemöta dom utifrån fakta och vetenskap. Den ligger nere på grund av kass ekonomi och för lite tid men så fort det förändras sätter jag igång igen. Är du intresserad av att hjälpa till så hör av dig!

Vad mer vill ni veta?

Annonser

8 tankar om “Om mig

 1. Vad du heter. Var du bor. Hur gammal du är. Om du är gift/sambo/särbo/singel. Om du har barn. Vad du gör på fritiden. Vad du jobbar med. Osv

  • Ja, det är ju rätt bra frågor. Problemet, som jag vet är fånigt, är att jag inte gillar när folk vet för mycket detaljer om mig. För då kan det helt plötsligt komma kommentarer som ”du som är så ung har ingen aning” eller ”du skulle prova att vara gift i några år så får du se hur lätt det är!”.

   Men jag kanske ska arbeta på det! 😀

   Tack för tipsen!

 2. Elakingar finns det nog alltid. Och ju kaxigare man är själv desto fler sådana drar man till sig, tror jag. Och vill folk klaga så klagar de! Jasså har du bara fyra barn- jag har ju sju, typ 😉

  Skriv det du känner dig bekväm med!

 3. Intressen brukar vara ett bra, relevant och inte för utlämnande topic. Vad brinner du för och vad gillar du att diskutera, eller är det diskussionen som är det intressanta och ämnet är underordnat?

  Nåt sånt kanske?

 4. Va ville du bli när du var liten? Va gör dig riktigt arg? Är du en person som kan gå in i en affär och komma ut igen utan en påse eller måste du handla bara för att du har gått in?
  Hoppas du inte känner dig för obekväm med frågorna
  Kram

  • Jag ville bli allt möjligt när jag var liten. Men det mest ihållande var drömmen om att bli kock och den har jag nog fortfarande men tyvärr vet jag hur branschen ser ut och har kommit fram till att det inte är värt det. Inte nu. Kanske sen.

   Jag blir arg av idioti. Inte av okunskap för det kan man inte alltid hjälpa, men när någon får veta alla fakta och förutsättningar men fortfarande står fast vid sin felaktiga uppfattning – då blir jag arg.

   När det gäller att handla mat så är det en av mina hobbies, jag älskar att strosa runt bland livsmedel och läsa på förpackningar, smaka på ostar och klämma på avocados (inte för hårt!). Så när det gäller livsmedelsbutiker så kommer jag alltid ut med något och alltid mer än jag skulle köpa.

   När det gäller andra butiker (kläder, smink, prylar) så kan jag absolut komma ut utan en påse. Ibland klarar jag inte ens av att köpa det jag borde! Som badkläder t ex!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s