Hemska mamman går på bio

Tänk dig att du sitter i en biosalong för att njuta av den senaste Pixarfilmen. Framför dig sitter två unga kvinnor och en liten kille. Efter lite mer än halva filmen börjar det bli otäckt och den lilla killen blir ledsen. Morsan gör sin plikt och tar ut barnet men återvänder efter ett tag. Visst, tänker du, han har säkert hämtat sig nu och vill gå in igen. Men sen börjar han gråta igen. Mamman går ut med barnet bara för att återvända igen.

Nu är det väl bäst att den stackars killen verkligen har återhämtat sig tänker du. Men det dröjer inte länge innan det blir för mycket och han börjar gråta. ”Ta hem pojkstackarn!” tänker du?

Nej, dom kommer in igen och igen. Du börjar överväga om du stött på världens mest egoistiska morsa, för det måste väl vara för att hon vill se färdigt filmen som dom kommer tillbaka in. Pojken verkar definitivt inte vilja vara där inne. ”Barnmisshandel” flyger genom ditt huvud.

Bara så du vet – det VAR min käre son som OM och OM och OM igen vill in till filmen. INTE jag.

Det var hans första biobesök så upplevelsen blev nog lite för stor och behövde tas in i små portioner. Men han skulle promt se färdigt filmen trots att jag erbjöd alternativet att åka hem.

Nåja, det är väl lite sent att börja bry sig om hur andra uppfattar mig som mamma.
Bild 2009-11-01 kl. 21.35 by you.

Annonser

En tanke på “Hemska mamman går på bio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s