Jag är lite för trött

Jag har en svacka nu som har pågått sedan förra veckan. Sakta men säkert så får jag svårare och svårare att se det positiva i vardagen och istället ser jag bara idioter överallt. Och läser idioti. Och lyssnar på idioti.

Jag blir ledsen och trött. Och arg. Men mest trött.

Så jag kommer nog ligga lite lågt med bloggandet ett tag, så att jag inte skrämmer bort alla mina få läsare.

Annonser

3 thoughts on “Jag är lite för trött

  1. Du är ungefär på samma nivå som jag då med andra ord… Jag är skitirriterad och blir ännu mer irriterad ju längre tiden går känns det som.

    Just nu så stör jag mig på att karln var tvungen att bli klar med sin utbildning tidigare än jag så att han har börjat att jobba. Vilket är trevligt på sätt och vis för han tjänar pengar men trots att han jobbar 75% så är han aldrig hemma. Han övningskör med två stycken av sina kompisar och jobbar sent som satan en dag i veckan, självklart så slutar han tidigt de dagar som jag har något att göra (två dagar i veckan är jag upptagen på universitetet) och sen är han så trött att han inte orkar vara människa när han kommer hem om dagarna. Vilket innebär att vårt umgänge kraftigt har reducerats ifrån flera timmar varje dag sen vi blev tillsammans till att vi båda sitter här när det är becksvart ute och är skittrötta. Vi är aldrig pigga och glada och fulla av energi utan det är bara skit just nu känns det som. Jag saknar honom..

    Sen är jag irriterad på en massa andra saker också såklart…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s