Brott lönar sig

Bli riktigt bra på att hacka, bevisa hur bra du är genom att ta dig in i mängder av datorer och skimma till dig 20 miljoner dollar. 

Åk fast, be om ursäkt, betala böter och hjälp polisen.
Sen kan du bli anställd som cybersäkerhetskonsult på ett stort telebolag.

Och folk säger att brott inte lönar sig!

Annonser

4 thoughts on “Brott lönar sig

  1. Faktum är ju att han är sånär som på unik i sin plats, kuskapsmässigt. Brottslingar har i regel inte särskilt hög moral eller etik, så ett lagbyte får nog inte honom att sova sämre om nätterna.

    Men på det hela så är ju lösningen bra mycket bättre som alternativ till fängelse för alla, bortsett från hämndaspekten, men den hedras ändå inte i västvärlden såatte.. Det är bara synd att man inte kan göra så med alla kriminella.

  2. @Bartie Tänkte lite samma sak. Kriminella håller ju på med brott just för att det är där dom lyckas, känner sig uppskattade och duktiga. Kanske borde man i större utsträckning ta till vara på deras kunskaper och talanger och använda dom på ett lagligt, konstruktivt sätt.

  3. @Bartie Tänkte lite samma sak. Kriminella håller ju på med brott just för att det är där dom lyckas, känner sig uppskattade och duktiga. Kanske borde man i större utsträckning ta till vara på deras kunskaper och talanger och använda dom på ett lagligt, konstruktivt sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s