Oroväckande

Är det bara jag som får lite kalla kårar av att dessa två artiklar publiceras samma dag:

Annonser

6 thoughts on “Oroväckande

 1. Vad som är mer oroväckande är NATO och USA’s imperialistiska expansion i EU Och resten av omvärlden.

  OM Iran var ett hot mot Europa, Ryssland har mer kapacitet att stoppa dom raketerna som kan tänkas attackera Europa, istället för USA ska lägga ut sina strategiskt för just invasion av Ryssland.

 2. jag instämer med anonym…om europa,skulle prata med sin granne ryssland,skulle denne inte behova se sig tvungen att åter kapprusta.
  ryssland måste med i EU,och europa måste brytta med terrorist organisation USA.

 3. Varför är de baltiska länderna, eller östländer i allmänt mer positiva till USA än Ryssland? Är det för att USA är världens farligaste och expansiva land, eller är det för att det är USA som garanterar ländernas frihet ifrån Ryssland?

  Dessutom är det ingen som tvingar någon att gå med i Nato, det är ett beslut var land får bestämma själv. Jag tror inte de baltiska länderna gillar Ryssland upprustning.

  Lite väl seriöst inlägg känns detta som 😉

 4. Ryssland lever på gamla storheter,

  De likt vilken maffia som helst trivs inte om de inte kan hota sig till respekt. De har inget begrepp hur man bygger upp respekt och vördnad utan militäriskt inflytande.

 5. Allt handlar om ”balans”. Ryssland vill modernisera sin armé (helt normalt) och samtidigt propagera för att visa sin ”storhet” 🙂
  I dagsläget så ser faktiskt USA’s planer på att expandera sitt missil-försvar, väldigt långt borta nu, efter den ekonomiska kris som härjar. Så att Ryssland gör något sådant här, nu, är inte oväntat. Alla vet ju att Europa blickar mot öst, för att det är där pengarna/jobben/utvecklingen kommer att ske i framtiden. Och detta vet Ryssland som hanft långa lukrativa affärer med Kina och angränsande länder på östra sidan om klotet.

  Och till sist; Om Sverige nu får för sig att vi måste skärpa vårat försvar, bara för att Ryssland förnyar sig, så är det löjligt. Ryssland har ju inga tankar om att invadera europeiska länder. Välkommen till verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s