Vill du inte amma? Skaffa en handväska istället för barn!

Den kommentaren fälldes i en diskussion på AoB.

På familjeliv.se var det någon som ansåg att jag borde skaffat ett akvarium istället för barn när jag berättade att jag inte skulle vara föräldraledig.
Varför läggs så mycket fokus på vad mamman gör och inte gör det första året som förälder? Varför döms hela ens föräldraskap utifrån huruvida man ammar eller inte?
Varför bryr sig folk överhuvudtaget?
Annonser

3 thoughts on “Vill du inte amma? Skaffa en handväska istället för barn!

  1. Och vad hade personen sagt om du skulle ta all föräldraledighet och pappan till barnet inget alls? Då skulle han haft ett akvarium istället eller?
    Jag undrar samma sak som du, varför ska alla andra bry sig om hur Jag väljer att lägga upp Min föräldraledighet med Mitt barn?

  2. Ingen länkt till tråden? Vore kul att läsa, fast kanske inte? Antar att jag skulle bli ARG! Barn kan inte likställas med fiskar och jag är gräsligt trött på människor som lägger sig i andras liv och beslut utan att ha blivit tillfrågade!

  3. Hej! Varför kunde du inte pumpa? Du skulle ditt barn få den bästa starten och du skulle kunna jobba ändå. De flesta av mina kompisar här gör det. Jobbar heltid från och med tre månader, då pumpar de 2 ggr per dag och ammar morgon och kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s