Kalabalik på FL

Familjeliv.se har bytt design. I vanlig ordning så ”rasar” medlemmar över detta, det är hemskt, fruktansvärt, migränframkallande, rörigt, dåligt, dåligt, dåligt.

Precis likadant som det lät sist som designen byttes men den design som då ratades hyllas nu som helt överlägsen. Konstigt det där.
Folk är så känsliga för förändringar, det är inte bara barn som känner sig trygga i rutiner och det gäller inte bara FL. När Facebook bytte layout så var det ramaskri även där.
Varför är folk så rädda för förändring?
Annonser

3 thoughts on “Kalabalik på FL

  1. Hahahaha mänskligheten i ett nötskal. Det är lite märkligt, men det är en psykologisk försvarsmekanism. Prova någon gång när ni är i en personalmatsal, på en konferens eller liknande ett par dagar i sträck att sätta er på en plats som någon annan hade dagen innan. Detta är ett mycket intressant experiment, och deras miner är ju så roliga också!

  2. nu vet jag ju iofs inte hur familjelivs nya design ser ut & jag kommer inte kolla upp det heller, men fejjans senaste ändring tycker jag var en försämring både i usability & funktion.

    möjligheten att själv bestämma vilken information som syns har inskränkts gravt & dessutom hostar ju fejjan ur sig semiprivat kommunikation som att den vore avsedd för en större målgrupp numera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s